AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir şeyi saklamak

Kahve falında bir şeyi saklamak

Kahve falında bir şeyi saklamak dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine ve kendisinin de ona karşı kendini korumanın ve kurtarmanın çarelerini bulacağına, işinden ve parasından olacağına, şifa ve ilaç bulacağına, sabit kalması yani ne büyümesi ne küçülmesi fal sahibinin hayatının bazen sıkıntılı, bazen de rahat geçeceğine, iş dünyasındaki prestijin azalacağına, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına, çok başarılı olunacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine alamet eder.

Kahve falında bir şeyi saklamak gördüyseniz:

  • Ortaklık gerektiren maddi bir girişiminizle veya duygusal bir konuyla ilgili şanslar başlıklarında haklıydınız.

Kahve falında bir şeyi sakladığını görmek sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine, huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına tabir olunur.

Kahve falında birinden bir şey saklamak hem de hayat standartlarının yükseleceğine, hak etmediği sözlere ve muameleye maruz kalacağına inanılır.

Kahve falında bir şeyler sakladığını görmek müjdeli olaylar yaşayacağına, stresini ve yorgunluğunu atacağına, psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine, yeni planlar yapacağına delalettir.

Kahve falında bir şeyi saklamak ailesini veya sevdiği kimseleri de bu düşüncesiz davranışı nedeni ile çok zor bir durumda bırakacağına, anne ve babasının her zaman başında olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sakladığını bulmak yaşanan hastalıklara şifa geleceğine, rızkının azalacağına ve çok zor günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında diş saklamak çok büyük ve güzel bir ilişki yaşayacağına, yakın bir zamanda kalbine göre birisini bulacağına rivayet eder.

Kahve falında şeker saklamak maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, bu dönemde kesinlikle yatırım yapılmamasının uygun olacağına, maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında öldürüp saklamak işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, hasret çekenlerin kavuşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir