AnaSayfa / Genel / Kahve falında bardak su koymak

Kahve falında bardak su koymak

Kahve falında bardak su koymak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, makamının sürekli yükseleceğine, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, bu arada yemek zevklerini değiştireceğine, huzura ve sıhhate kavuşacağına, ancak işlerin gün geçtikçe daha da bozulması ve düşünülen adımların atılamaması yüzünden bazı sorunlar yaşanacağına, çok günah işleyeceğine, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına, maddi açıdan büyük zarara uğranılacağına, birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bardak su koymak gördüyseniz:

  • Arkadaşlıklarınızı güçlendirebilir, dış görünüşünüzü yenileyebilirsiniz.

Kahve falında bardak su koymak kişinin esenlik bulacağına, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bardağa su koymak sevdiğini söyleyeceğine, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına, önemli işler yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çay bardağına çay koymak kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine tabir olunur.

Kahve falında bardağa çay koymak maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına, mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına alamet eder.

Kahve falında suya çiçek koymak iş için çıkacağı yolculuklarda hayat eşini bulacağına, iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayaklarını suya koymak eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına, bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına rivayet eder.

Kahve falında balığı suya koymak verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, insanlarla tartışacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, kararlı ve isabetli adımlarının yüzünü güldürecek sonuçlar vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dolaba su koymak stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine, uzun süre bu kişinin kalbini almaya çalışacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir