Kahve falında bardak istemek

Kahve falında bardak istemek uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına, gurbette iseniz vatanınıza döneceğinize, adını işiyle duyuracağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine, rahat ve güzel bir çalışma ortamı kurup daha çok proje üreteceğine, kötü sözler duylacağına, kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine böylece işlerinin artacağına, yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına rivayet eder.

Kahve falında bardak istemek gördüyseniz:

  • Davetler, buluşmalar ard arda gelebilir.

Kahve falında bardak istemek rütbe alacağına, uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına yorulur.

Kahve falında birinden bir bardak su istemek aile hayatına da yansıyan para sıkıntısının en kısa zamanda ortadan kalkacağına, yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına delalettir.

Kahve falında bir bardak su istemek geniş bir ev satın alacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında bardaktan süt içmek kazancının yerine gelmesine ve zararının da yavaş yavaş kapanacağına, parasızlıkla, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırık bardakla çay içmek işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine ve bunun avantajlarını kullanmayı başaracağına, hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında birine bardak vermek ilerleyen zamanların gelir açısından kişiyi her zamankinden daha fazla tatmin edeceğine, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına delalettir.

Kahve falında yeni bardak görmek sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine, sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına, yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine işaret eder.

Kahve falında çay bardağı almak rahat yüzü göreceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top