Kahve falında su bardağı yıkamak

Kahve falında su bardağı yıkamak daha sonra işi çok iyi bir şekilde öğrenip çok kolay ve kazançlı şekilde projeler üreteceğine, hayallerinin peşinden gideceğine, karşısına kendisi için en ideal kısmetin çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, sağlıkla ilgili olarak önemli bir sorunla karşı karşıya kalınacağına, şansının ve kısmetinin açık olacağına, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine, sağlık sorunlarıyla uğraşılan bir dönem geçirileceğine, kötü ve hasta günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında su bardağı yıkamak gördüyseniz:

  • Bazı kişilere laf anlatmak veya bir şeyleri izah etmeye çalışmak, bir sincaptan uçmasını istemekle aynı şey olabilir.

Kahve falında su bardağı yıkamak bazı sırların açığa çıkacağına, el üstünde tutulacağına, büyük bir ilgi ve değer göreceğine işaret eder.

Kahve falında çay bardağı yıkamak özellikle şehir dışında eğitimlere gideceğine, bir anında çok güleryüzlü ve çok sevimli bir kişi iken bir diğer anında çok somurtkan biri olacağına işaret eder.

Kahve falında bardak bulaşık yıkamak eline hayırlı kazançların geçeceğine, başarıların çok kısa bir sürede fal sahibinin kapısını çalacağına rivayet eder.

Kahve falında bardak yıkamak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok zor zamanlar geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kirli bardağı yıkamak yol kat edeceğine, ilerleyeceğine, çok başarılı işlerin altına imza atacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine inanılır.

Kahve falında bardak tabak yıkamak dünya malına doymak bilmeyeceğine, bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine delalet eder.

Kahve falında cam bardak yıkamak bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, sonradan da durumun ciddiyetine varacağına ve telaşlanarak, sıkıntıya düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çeşmede bardak yıkamak bir sebeple işlerinin gitgide daha da kötü bir hal alacağına, iş hayatı içinde neredeyse bir sıkıyönetim ilan edeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir