AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinden bıçak almak

Kahve falında birinden bıçak almak

Kahve falında birinden bıçak almak helal rızık elde edeceğine ve iş konusunda sıkılmayacağına, elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine, mesai saatlerinin de uzun olacağına, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, maddi ve manevi zararların sona ereceğine, amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine işarettir.

Kahve falında birinden bıçak almak gördüyseniz:

  • Belli bir girişiminizi hızlandırmak ya da bazı girişimlerinizden kaçmak istiyorsanız doğru kontaklara sahipsiniz.

Kahve falında birinin elinden bıçak almak hane içinde tartışmaların başgöstereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına delalet eder.

Kahve falında bıçağı düşürmek çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına tabir olunur.

Kahve falında kırılan bıçak görmek aile hayatına adım atılacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine delalet eder.

Kahve falında ölmüş birine bıçak vermek kudretinin yerine geleceğine, kötü kimselerle karşılaşamayacağına delalettir.

Kahve falında bir adamı bıçaklayarak öldürmek büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine, kimse ile tartışmayacağına delalet eder.

Kahve falında bıçak bilemek sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine, korkularından, kötü duygularından arınacağına işaret eder.

Kahve falında bıçak aldığını görmek yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine, bol bol moral depolanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bıçakla ağaç kesmek rızkının genişleyeceğine, mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına, gidilen yolda çok başarılı bir kariyere sahip olunacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir