AnaSayfa / Genel / Kahve falında bıçağı düşürmek

Kahve falında bıçağı düşürmek

Kahve falında bıçağı düşürmek iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, işinde bol kazanç elde edeceğine, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına, dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine, gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine bu sayede sadece bir insana yardım etmekle kalmayacağına, gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine, büyük bir tatsızlık yaşanacağına, sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bıçağı düşürmek gördüyseniz:

  • Her türlü konuda başarı görülüyor.

Kahve falında bıçak düşürmek kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine, hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine ve bu sayede kolay kolay kimseye nasip olmayacak kadar lüks ve güzel bir hayat yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında bıçağı düşürmek dünya yaşamının da ahiret hayatının da kişinin istediği gibi olacağına, büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine ve mal mülk sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bıçaklanıp ölmek yakın bir arkadaştan ya da bir ahbaptan destek alınacağına, çeşitli problemler ile uğraşmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bıçak kullanmak zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, mutluluk verici olayların yaşanacağına, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine yorulur.

Kahve falında bıçak saldırısına uğramak çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına, hayal ettiği ve arzuladığı gibi bir evlilik hayatı süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birine bıçak atmak huzursuzlukların son bulacağına, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine rivayet eder.

Kahve falında biri tarafından bıçakla kovalanmak sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine işarettir.

Kahve falında bıçakla köpek öldürmek üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine, maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir