AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş birine bıçak vermek

Kahve falında ölmüş birine bıçak vermek

Kahve falında ölmüş birine bıçak vermek önünün açılacağına, çok hayırlı şeylere, borçlu olanlar için yakın zamanda borcunu ödemeye, daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine, çok uzun sürmeyecek sıkıntılı bir dönem atlatacağınıza, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, işlerin aksayacağına, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine, girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birine bıçak vermek gördüyseniz:

  • Dürüst olunmaması durumunda evde sorunlar yaşanabilir.

Kahve falında başkasının elinde bıçak görmek sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, kısa bir süre sonra da beklediği büyük başarıyı elde ederek alnının akıyla işlerin üstesinden geleceğine işarettir.

Kahve falında bağ bıçağı görmek ancak daha sonra gerçekleri öğrendiğinde bu kişi ile olan tüm irtibatını keseceğine ve adını temize çıkaracağına, hayatın tadını çıkarmaya bakacağına işaret etmektedir.

Kahve falında omuzdan bıçaklanmak huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine, ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına inanılır.

Kahve falında bıçakla hamur kesmek rahat bir hayat yaşayacağına, iş konusunda birden fazla alternatife sahip olanların istedikleri işe başlayabileceklerine ve özellikle yurt dışına gitmek isteyenler için şartların olgunlaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında büyük bıçak görmek dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına inanılır.

Kahve falında bıçak kestiğini görmek rakiplerini mağlup edeceğine, azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında erkek tarafından bıçaklanmak sağlık konusuna sıkıntı olmasa da, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına, uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında kendini bıçakla kesmek herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına, hayırlı kararlar alacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir