AnaSayfa / Genel / Kahve falında bıçak aldığını görmek

Kahve falında bıçak aldığını görmek

Kahve falında bıçak aldığını görmek fal sahibinin hayatında her daim şansın, kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine, bekarlar için güzel bir evliliğe, iyi bir maaşla yeni bir işte çalışacağına, güç ve kudret kazanacağına, iyi bir kariyer edineceğine, çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına, arkasından iyi anılan kişi olacağına, büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına, büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine ve mal mülk sahibi olunacağına işarettir.

Kahve falında bıçak aldığını gördüyseniz:

  • Politik olmaya çalışmanızda fayda var.

Kahve falında bıçak satın aldığını görmek uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına delalet eder.

Kahve falında birinden bıçak aldığını görmek ekmeğinin ve kazancının artacağına, ancak yakın bir zaman içinde büyük sıkıntılar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında bıçak aldığını görmek o kimseyle eskisinden çok daha yakın bir ilişki kurulacağına, kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına delalet eder.

Kahve falında eşinin elinde bıçak görmek bolluk ve bereket yaşayacağına, hane halkı arasına nifak sokan bir kişinin varlığına ve sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eli bıçaklı birini görmek o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında sırtında bıçak yarası görmek belalara denk gelmeyeceğine ve kötülüklerden korunacağına, daha iyi mağazalardan giyineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında babasının bıçaklandığını görmek dertlerinin dermanına kavuşacağına, yüzünün güleceğine, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında parlayan bıçak görmek dik durmaya çalışacağına, alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir