AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırılan bıçak görmek

Kahve falında kırılan bıçak görmek

Kahve falında kırılan bıçak görmek kendisine kurulmuş bir tuzakla uğraşacağına, kişinin eski yaşantısına dönerek yeniden mutlu günlerin keyfini sürmeye başlayacağına, işlerin daha kötü bir hal alacağına, gönlünce harcama yapmasına, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine, çok büyük üzüntüler ve stresler yaşayacağına, çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına, bu haber sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kırılan bıçak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınız iş hayatınızla ilgili hedeflerinize ulaşmanızda engel teşkil edebilir.

Kahve falında bıçak kırıldığını görmek kazancın günden güne artacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine, üzüleceğine ve borçlanacağına delalet eder.

Kahve falında bıçak kırılması görmek ilerleyen dönemlerde iş kurulacağına, yarar getireceğine, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kırılan bıçak görmek dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına, mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına alamet eder.

Kahve falında kırılmış bıçak görmek rakiplerin üzüleceğine, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına, kısmetin hiçbir zaman kapanmayacağına yorulur.

Kahve falında bıçağın kırıldığını görmek uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere yakın bir zamanda kavuşacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına işarettir.

Kahve falında yüzüğünü kırılmış görmek kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine, kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına inanılır.

Kahve falında kırılmış merdiven görmek çevresinin kendisi gibi varlıklı kimselerle dolacağına, elindekileri de yitireceğine tabir olunur.

Kahve falında evin anahtarının kırıldığını görmek muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, çok pişmanlık duyacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir