AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinden ayva almak

Kahve falında birinden ayva almak

Kahve falında birinden ayva almak çevresindeki güzel, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına, kaybedilen bir şansın tekrar elde edileceğine, büyük umutlarla gireceği ihalelerden yana da hayal kırıklığı yaşayacağına, mutluluk verici olayların yaşanacağına, aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, hayırsız kişilerle muhatap olmak zorunda kalınacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinden ayva almak gördüyseniz:

  • Yumuşatıcı cümlelerin işe yaraması zor görünüyor.

Kahve falında başkasından ayva almak kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, sonrasında ise bu olayların bıraktığı etkileri üzerinden atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birine ayva vermek farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, hayırlı haberlere işaret etmektedir.

Kahve falında dilimlenmiş ayva görmek bazen umutlarını yitireceğine, gözyaşı döküleceğine işaret eder.

Kahve falında ayva dağıtmak sorunların ardı ardına geleceğine, dertlerini unutmasına, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına inanılır.

Kahve falında ayva reçeli görmek kendisine kurulmuş bir tuzakla uğraşacağına, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağaçtan ayva koparmak işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine ve bu yüzden çok yakın bir zaman içinde yeni bir işe girme konusunda bazı adımlar atılacağına, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine işaret eder.

Kahve falında ayva dalı görmek bağının ve bahçesinin de artacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine delalettir.

Kahve falında ayva fidanı görmek vefalı davranışları ile herkesin takdirini kazanacağına, yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir