AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayva fidanı görmek

Kahve falında ayva fidanı görmek

Kahve falında ayva fidanı görmek yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine, aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, bilgi ile donanacağına, ticarette yol katedeceğine, insanların takdirini toplayacak hayırlı işler yapmasına, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına, kavgaların büyüyeceğine işarettir.

Kahve falında ayva fidanı gördüyseniz:

  • Tam olarak karar almadan, belli konularda karar vermek zorunda hissetmemenizde fayda var.

Kahve falında ayva fidanı görmek yakın bir zaman içinde mal mülk sahibi olacağına, çalışma hayatında büyük bir prestije sahip olunacağına yorulur.

Kahve falında ayva ağacına çıkmak hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine, fal sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine rivayet eder.

Kahve falında ayva ağacı görmek mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine, yakın zamanda menfaatinize olacak hayırlı olaylara  tabir olunur.

Kahve falında ağaçtan ayva almak kendisine söylenen her sözü fazlasıyla ölçüp biçeceğine, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına tabir olunur.

Kahve falında büyük ayva görmek sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına işarettir.

Kahve falında ayva toplamak bir alim gibi halden anlayan, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine, hastalıklarının biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında elma ve ayva görmek işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil ayva görmek gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir