AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayva dağıtmak

Kahve falında ayva dağıtmak

Kahve falında ayva dağıtmak uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, kazancında bereketin artacağına, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, güzel bir hayat geçireceğine, kişinin bu gidişatı durdurmak için bir şeyler yapması gerektiğine ve eğer müdahale etmezse daha kötü durumlar ile karşılaşacağına, eski arkadaşlarından bir kısmıyla da görüşmeyi keseceğine, elde bulunan paranın tükeneceğine, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayva dağıtmak gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konularda ikna yeteneğiniz mucizeler yaratabilir.

Kahve falında ayva dağıtmak helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine delalettir.

Kahve falında daldan ayva koparmak birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayva reçeli görmek çektiği zorlukların biteceğine, uzun zamandır ödeyemediği bir borç nedeniyle sıkıntıya düşeceğine işaret eder.

Kahve falında ağaçtan ayva koparmak anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine ve hayalleri süsleyen ve herkesin sahip olmak istediği bir bebeğe sahip olunacağına, kötü ve durmuş olan işlerin açılacağına delalettir.

Kahve falında ayva ve elma görmek içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, her açıdan farklılıklar olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinden ayva almak gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dalda ayva görmek evinin bolluk ve berekete kavuşacağına, gereken sabrı göstereceğine ve onun tüm zorlu, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında güzel ayva görmek onun tarafından çok sevilip, sayılacağına, bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, kadim dostlar edineceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir