AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasından ayva almak

Kahve falında başkasından ayva almak

Kahve falında başkasından ayva almak sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine, sorunların tatlıya bağlanacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, iyi insan olmaktan vazgeçileceğine ve atılan bazı adımlardan ötürü kurulan bazı hayallerden vazgeçilmek zorunda kalınacağına, insanlara olan güvenini kaybedeceğine, çok büyük bir zenginliğe kavuşup mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasından ayva almak gördüyseniz:

  • Kendinizi meşgul etmeniz olası problemleri engellemenizi sağlayabilir.

Kahve falında soyulmuş ayva görmek büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına işaret eder.

Kahve falında ayva dağıtmak azmi ve hırsı sayesinde istediği kariyere sahip olacağına, diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına ve gereken kişilere gereken cezaların verileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ayva yaprağı görmek tazeleneceğine ve şifa bulacağına, ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine yorulur.

Kahve falında ayva ağacının çiçek açtığını görmek maddi ve manevi olarak çok zor bir duruma düşüleceğine, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine inanılır.

Kahve falında sarı ayva toplamak her daim Allah yolunda olacağına, çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine, alkış alacağına ve itibar göreceğine delalettir.

Kahve falında ayva satmak büyük ve başarılı adımlar atacağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine, dünya yaşamı için de gerçekleştirmek istediklerine kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin ayva yediğini görmek bol nimete kavuşacağına, işine ve ailesine dört elle sarılacağına, canla başla çalışacağına, başarılı olacağına, kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ağaçtan ayva almak suç işleyeceğine, evinde kaynayan tenceresinin boş kalacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir