AnaSayfa / Genel / Kahve falında dilimlenmiş ayva görmek

Kahve falında dilimlenmiş ayva görmek

Kahve falında dilimlenmiş ayva görmek işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine, uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine ve büyük bir zenginiğe kavuşulacağına, sevdiğini söyleyeceğine, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına, kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına, şükrederek yaşayacağına, çok başarılı ve mutlu bir insan olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dilimlenmiş ayva gördüyseniz:

  • Bazı gerçekler veya haberler ortaya çıkabilir.

Kahve falında dilimlenmiş ayva görmek kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına, rahat bir döneme gireceğine, başın borçlularla belaya gireceğine alamet eder.

Kahve falında bir dilim karpuz yemek işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine inanılır.

Kahve falında dilimlenmiş ekmek görmek şirketlerinin sayısının çoğalacağına, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına yorulur.

Kahve falında dilimlenmiş soğan görmek huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, zararların telafi edileceğine ve iş hayatının gün geçtikçe daha iyi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dilimlenmiş peynir görmek çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine ve etrafındaki insanların yapacakları kötü şeylerden ötürü onlarla arasının açılacağına, prestij kaybı yaşanacağına işarettir.

Kahve falında dilimlenmiş balkabağı görmek sorun yaratan olayların çözüme kavuşacağına, her geçen gün kendisini yetiştireceğine, gelişeceğine, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine, yerinde saymayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kızarmış ekmek dilimi görmek çok zor durumlara düşeceğine, ister istemez başının belaya gireceğine tabir olunur.

Kahve falında dilimlenmiş ekmek üzüntü veren olayların düzeltileceğine, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir