AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinden ayakkabı aldığını görmek

Kahve falında birinden ayakkabı aldığını görmek

Kahve falında birinden ayakkabı aldığını görmek ticarette çok başarılı olup, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, çok sağlıklı olunacağına, kariyerinde çok büyük atılım yapacağına, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına, dertlerden, sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına, kendisini ve kazandığı başarıları çekemeyen kişiler yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlara çekilmeye çalışılmasına rağmen büyük başarılar kazanacağına, sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinden ayakkabı aldığını gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin gerçekçi yaklaşımlarını veya doğru motivasyonlarını anlamakta zorlanmanız ilişkilerde sıkıntı yaratabilir.

Kahve falında ayakkabı hediye aldığını görmek borçların biteceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde insanların dikkatini çekeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayakkabı aldığını görmek fal sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına, hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, ekmeğinin artacağına delalet eder.

Kahve falında altı delik ayakkabı giymek karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine, yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına, emrinde insan çalıştıracağına, onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin sana ayakkabı aldığını görmek atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine, o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine ve yine o insanın tatsız olaylarla karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında altı delik ayakkabı görmek gelecekte de darlık çekilmeyeceğine, yaptığı hataları düzelteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşının ayakkabı aldığını görmek kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına ve ortaya konulan projeler sayesinde katbekat fazla kazanç elde edileceğine, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin düzeleceğine işarettir.

Kahve falında beyaz ayakkabı aldığını görmek işyerinde çizdiği başarılı tablo sayesinde üst bir mevkiye terfi alınacağına, sorunlarının ve üzüntülerinin artacağına inanılır.

Kahve falında yeni ayakkabı aldığını görmek kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına, işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir