AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin sana ayakkabı aldığını görmek

Kahve falında birinin sana ayakkabı aldığını görmek

Kahve falında birinin sana ayakkabı aldığını görmek ferahlayacağına, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine, daha iyi anlaşır olacağına, elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına, dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin sana ayakkabı aldığını gördüyseniz:

  • Sezgilerinize güvenin, bazen spontane tavırlar düşünülerek yapılanlardan daha etkili sonuçlar verebilir.

Kahve falında birinin sana ayakkabı aldığını görmek zararların telafi edileceğine, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına işaret eder.

Kahve falında birinin sana yüzük aldığını görmek şan şöhret, itibar kazanacağına, bir sebeple çok sıkıntı çekerek adının lekelenmesi gibi durumlara kadar ilerleyecek bir sorunlar yumağı ile karşı karşıya kalacağına işarettir.

Kahve falında birinin sana hediye aldığını görmek müjdeli bir haber alacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına yorulur.

Kahve falında birinin sana araba aldığını görmek maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinden ayakkabı aldığını görmek bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine, hayırsız bir kişinin yaptığı bir hatanın telafi edilmeye çalışılacağına delalettir.

Kahve falında başkasının yeni ayakkabı aldığını görmek başarısının çoğalacağına, çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına alamet eder.

Kahve falında ayakkabı altı temizlemek ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine delalet eder.

Kahve falında altı yırtık ayakkabı görmek işlerin çok iyi bir hal alacağına, acılarını dindireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir