AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni ayakkabı aldığını görmek

Kahve falında yeni ayakkabı aldığını görmek

Kahve falında yeni ayakkabı aldığını görmek eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına, aile büyüklerinden birinin sağlığı ile ilgili olarak kötü haber bir haber alınacağına, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine, çok büyük girişimlerde bulunularak hem kazanç elde etmeye hem de işleri düzeltmeye çalışılacağına, şansının açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine, kalabalık günler geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında yeni ayakkabı aldığını gördüyseniz:

  • Yaşamınızı idame ettirme konusunda yapacağınız değişiklik gelecek vaat ediyor.

Kahve falında yeni ayakkabı aldığını görmek mutluluğun aileye geri döneceğine, fal sahibinin kurulu bir düzeni olacağına işarettir.

Kahve falında başkasının yeni ayakkabı aldığını görmek yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına delalettir.

Kahve falında birinin yeni ayakkabı aldığını görmek sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına, çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına işarettir.

Kahve falında yeni ev aldığını görmek maddi zarar edeceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına, anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına,sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeni beyaz araba aldığını görmek çok büyük tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine yorulur.

Kahve falında yeni pantolon aldığını görmek verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeni koltuk takımı aldığını görmek eğer bu şekilde devam edilir ve ortaya konmuş olan planlar aynı şekilde uygulanırsa çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeni yatak aldığını görmek işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, kişinin anne ve babasının henüz hayattalarken çocukları arasında mal paylaşımı yapacaklarına ve fal sahibinin bir anda elinin bollaşıp borçlarından kurtulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir