AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinden armut almak

Kahve falında birinden armut almak

Kahve falında birinden armut almak bir gönül ilişkisine başlanacağına, kafa dağıtacağına, eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine, sıkıntılarını kısa zaman içinde kimseden en ufak bir destek görmeden ortadan kaldıracağına, ona özlemle sarılacağına, kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına ve geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, kariyerinde parlak günlerin kendisini beklediğine, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına işaret eder.

Kahve falında birinden armut almak gördüyseniz:

  • İşinizde yüksek bir konuma geçebilirsiniz.

Kahve falında armut ve armut ağacı görmek onun sayesinde kolaylık elde edeceğine, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında olmuş armut görmek sorunlarının çözüleceğine, borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve fal sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, önemli bir lider haline geleceğine delalettir.

Kahve falında armut suyu görmek neşesinin de yerine geleceğine, öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, insanları kıracağına delalettir.

Kahve falında pazarda armut görmek sermaye yatırdığı ihalelerin ve üzerinde gece gündüz çalıştığı projelerinin kendisine hayır getirmeyeceğine, kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine ve fiziksel olarak da yıpranacağına işaret etmektedir.

Kahve falında armut pekmezi görmek daha sonra bu işi insanlara sevdireceğine, stresini ve yorgunluğunu atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında armut üzüm görmek iyi insan olmaktan vazgeçileceğine ve atılan bazı adımlardan ötürü kurulan bazı hayallerden vazgeçilmek zorunda kalınacağına, mevcut işinden daha iyi koşullarda başka iş imkanları bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında armut görmek bazen umutlarını yitireceğine, sağlık sorunlarının biteceğine işaret eder.

Kahve falında bahçede armut toplamak küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine, yeni bir işe girileceğine ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir