AnaSayfa / Genel / Kahve falında armut üzüm görmek

Kahve falında armut üzüm görmek

Kahve falında armut üzüm görmek hak yolundan ayrılacağına, tüm sıkıntılarını ve dertlerini geride bırakacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, gündemi iyi olan bir ülkeye de bolluk olacağına, akrabaların araya girmesi ile etraftaki insanlarla yaşanabilecek tartışmaların başlamadan bitirileceğine, deyim yerindeyse elinin döneceğine, mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına, hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında armut üzüm gördüyseniz:

  • Elinizdeki, sizi uğraştıran herşeyi başarıyla tamamlayıp, ileriye yönelik planlar yapabilirsiniz.

Kahve falında üzüm ve armut görmek küçük bir sorunun daha fazla büyümeden sona erdirileceğine, uzun zamandan beri kapalı olan şansın açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında armut üzüm görmek zorlukların kolayca aşılacağına, çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına ve çok ses getireceğine delalettir.

Kahve falında armut ve üzüm görmek çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına, yapılacak olan bazı atılımların yakında sona ereceğine inanılır.

Kahve falında üzüm armut görmek güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına delalet eder.

Kahve falında olmamış armut görmek işindeki verimliliğinin artacağına, tüm huzursuzlukları ortadan kaldırarak hayatına daha sakin, huşu içinde devam edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında büyük armut görmek zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine, hırsının ve nefsinin kurbanı olmayacağına delalettir.

Kahve falında armut suyu görmek sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına delalettir.

Kahve falında beyaz armut görmek maddi zararının giderileceğine, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir