AnaSayfa / Genel / Kahve falında bahçede armut toplamak

Kahve falında bahçede armut toplamak

Kahve falında bahçede armut toplamak hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine, ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, ferahlığa ve çok büyük bir bolluğa çıkılacağına, evli iseniz eşinizle arasında bazı tartışmalar geçebileceğine, çok rahat edilecek bir işe girileceğine, sorunları olan kişilere yardım eli uzatılacağına ve aile büyüklerine saygı gösterileceğine işarettir.

Kahve falında bahçede armut toplamak gördüyseniz:

  • Kontrol etmek veya yönetmek istediğiniz bazı kişiler veya iş birlikleri varsa, gereken zayıf noktayı yakalamak üzeresiniz.

Kahve falında bahçede armut toplamak kâbus gibi günlerin geleceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve aile hayatında çok büyük bir mutluluğa sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bahçeden armut toplamak sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına, hayatındaki zorlukların, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine delalettir.

Kahve falında bahçede armut yemek yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına, bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine yorulur.

Kahve falında armut bahçesi görmek hane halkının başına çok vahim bir olay geleceğine, birlikte kâh ağlayacağına tabir olunur.

Kahve falında bahçede armut görmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, yaptığı işten çıkarılacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine inanılır.

Kahve falında yeşil armut toplamak üzerindeki ağırlığı atmayı ve yeniden hayat bulmayı başaracağına, kişinin rahat bir nefes alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında daldan armut toplamak pek çok felaketten yara bere almadan ve sağ salim bir şekilde kurtulacağına, sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında elma ve armut toplamak zor zamanların ve sorunların geride kalacağına, başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir