AnaSayfa / Genel / Kahve falında pazarda armut görmek

Kahve falında pazarda armut görmek

Kahve falında pazarda armut görmek çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine, hayatının aksiliklerle geçeceğine, fal sahibinin kısmetinin kapanacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına ve daha önce yaptığı işlerden daha çok kazanç elde edeceğine, kendisini yalnız hissettiğinde yanında kimseyi bulamayacağına, çok büyük hayır duası alınacağına, bunun için çok kısa bir süre kaldığına, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına, el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pazarda armut gördüyseniz:

  • Bazı olaylarda yaşanacak beklenmedik gelişmeler şaşırtıcı olabilir.

Kahve falında pazardan armut almak hastalıklarının azalacağına, çok güzel ve hayırlı bir şekilde sorunun ortadan kaldırılması ile iş yerinde büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşanacağına ve çok güzel ve huzurlu günlerin görüleceğine inanılır.

Kahve falında pazarda armut görmek çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, rızkının bollaşacağına işarettir.

Kahve falında olmamış armut görmek uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına yorulur.

Kahve falında ağacında armut görmek dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine alamet eder.

Kahve falında olmuş armut görmek gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında ölmüş birine armut vermek çevresindekilerin gerçek yüzlerinin ortaya çıkacağına, sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına tabiri caizse adeta ruhunun acı çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında bahçede armut toplamak şansın açılacağına, iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında armut ve üzüm görmek aile hayatında hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, eşi ile arasında tatsız münakaşalar geçeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir