AnaSayfa / Genel / Kahve falında olmuş armut görmek

Kahve falında olmuş armut görmek

Kahve falında olmuş armut görmek mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine, sorunlu geçen bir iş toplantısından zafere ulaşmış bir şekilde çıkacağına, şansının açık olacağına, yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine, anne ve babanın kalbinin kırılacağına, her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına, kazancının sadakası olarak sürekli olarak hayır işi yapacağına, yönetici konumuna yükselerek başka kişilere hükmedeceğine, akrabaların vereceği destekler sayesinde mutlu olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında olmuş armut gördüyseniz:

  • İşleri tamamlama yeteneğinizle gurur duyabilirsiniz.

Kahve falında armut turşusu görmek sevdiği kişiler ile çok daha rahat bir hayat yaşayacağına, bunun da hayatındaki en isabetli karar olacağına inanılır.

Kahve falında armut üzüm görmek sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına, günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine delalet eder.

Kahve falında armut soymak içine düşeceği zorluklardan kendisini ancak yine onun kurtaracağına, başarıların her geçen gün çoğalacağına yorulur.

Kahve falında pişmiş armut görmek sorunlarından arınacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, güzel sözler işiteceğine, bu sayede çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına delalet eder.

Kahve falında dalından armut toplamak kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine, imkanlarının genişleyeceğine, başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına işarettir.

Kahve falında yeşil armut görmek kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine, enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına ancak daha sonra aile büyüklerinden birinin ya da anne babanın vereceği destek sayesinde her şeyin düzeleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında elma armut çalmak her şeyin ters gideceğine, çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla aklından geçen ve uzun yıllardan beri yapmak istediği her şeyi yapacağına işarettir.

Kahve falında başkasından armut almak yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına, çok sayıda borca gireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir