AnaSayfa / Genel / Kahve falında armut ve armut ağacı görmek

Kahve falında armut ve armut ağacı görmek

Kahve falında armut ve armut ağacı görmek çok kısa bir süre içinde yaşanan bütün sorunların ortadan kaldırılacağına, rahatının ve sağlığının bozulacağına, birçok fırsatı değerlendirerek iş kuracağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına, sevdiği tarafından hayal kırıklığı yaşanacağına, ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına ve karşılaşacağı sıkıntılardan zarar görmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında armut ve armut ağacı gördüyseniz:

  • Yapılması gereken işler olabilir.

Kahve falında armut ağacından armut yemek zarara uğrayacağına, onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında elma armut ağacı görmek onlar tarafından çok sevileceğine, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına, güzel işlere ve hayırlı çalışmalara imza atılacağına işaret eder.

Kahve falında armut ve armut ağacı görmek uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına tabir olunur.

Kahve falında ağaçtan armut koparıp yemek iş hayatında terfi alınacağına, ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına ve akıl danışmak için birçok insanın fal sahibine geleceğine delalet eder.

Kahve falında kurumuş armut ağacı görmek güzel bir hayata sahip olunacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine, işlerinin baltalanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında armut ağacına çıkmak aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına ve hep iyilik düşüneceğine, zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ağaçtan armut topladığını görmek işlerini boşvereceğine, hayatının kötüleşmeye başlayacağına, yapacağı bu büyük hatadan dönmek yerine inatçı bir tutumla devam ederek gelecekte büyük mutsuzluklara neden olacak adımlar atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağaçtan armut koparmak ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, mal mülk sahibi olacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir