AnaSayfa / Genel / Kahve falında armut suyu görmek

Kahve falında armut suyu görmek

Kahve falında armut suyu görmek verilen emeklerin heba olacağına, insanlarla karşı karşıya geleceğine, hayat içerisinde en zor anlarda bir çıkış yolu bulacağına, zor zamanlar yaşayacağına, aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına, oğlunun da ömrünün uzun ve sağlıklı olacağına, artık hep ileriye ve önüne bakacağına rivayet eder.

Kahve falında armut suyu gördüyseniz:

  • Diğerlerinin sizden ne istediklerini çok fazla dikkate almazsanız sizin için en doğru yönü bulabilirsiniz.

Kahve falında armut suyu görmek dine ve Allah’a yakınlaşacağına, yaşamın güzelliklerinden daha fazla istifade etmenin yollarını bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında armut suyu içmek ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve fal sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, fesada ve haksızlığa karışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında armut ve şeftali görmek sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin yarıda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında armut ağacından armut toplamak yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, mutluluk verici olayların yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında kuru armut görmek eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına alamet eder.

Kahve falında armut ve incir görmek yokluğa düşeceğine, sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına işarettir.

Kahve falında kurumuş armut ağacı görmek güç ve kudret sahibi olacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine rivayet eder.

Kahve falında ağaçta armut koparmak kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir