AnaSayfa / Genel / Kahve falında inşaatla uğraşmak

Kahve falında inşaatla uğraşmak

Kahve falında inşaatla uğraşmak çirkin iftiralara uğrayacağına, kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına bunun da rahat şekilde yaşamasına vesile olacağına ve ekmeğinin de hiç kesilmeyeceğine, elinize toplu miktarda para geçeceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, komşularla ters düşüleceğine, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine, sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine, kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına, çok büyük miktarda kazanç getireceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında inşaatla uğraşmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda kuralları veya koşullarınızı belirtmeniz umulmadık bir şekilde olumsuz sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında inşaatla uğraşmak başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine delalet eder.

Kahve falında sürekli cinlerle uğraşmak onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına, hayırlı ve güzel olacağına alamet eder.

Kahve falında insan pisliğiyle uğraşmak şöhret ve hayır getireceğine, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına alamet eder.

Kahve falında kendi saçınla uğraşmak ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, özellikle daha çok gelir getiren bir işe sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında köpeklerle uğraşmak hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına, kurulu düzeninin sürüp gideceğine rivayet eder.

Kahve falında saçıyla uğraşmak çok büyük bir mutluluğa erileceğine ve iş hayatında uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların ardından işlerin açılacağına, sevgili ile ilişkinin daha da iyi olmasına inanılır.

Kahve falında çiçekle uğraşmak evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine, yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evraklarla uğraşmak hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine, eş, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir