AnaSayfa / Genel / Kahve falında birileriyle savaşmak

Kahve falında birileriyle savaşmak

Kahve falında birileriyle savaşmak rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına ve çok sevecen ve hoşgörülü bir kişi olmasına rağmen etrafındaki insanlara olan güveninin biteceğine, ancak eldeki bazı şeyleri kaybettikten ya da onlardan kısa bir süre ayrı kaldıktan sonra kıymetinin anlaşılacağına, kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine, kazancın yar yarıya düşeceğine, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına, dertlerinden arınacağına, yetkili bir göreve atanacağına, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, dualarını, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına delalet eder.

Kahve falında birileriyle savaşmak gördüyseniz:

  • Ani hareketlerden kaçınmalısınız.

Kahve falında birileriyle savaşmak kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine, kafanın rahat olması sayesinde başka işlerle ilgilenileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında köpekle savaşmak aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına, başarılı bazı çalışmaların ardından çok istediği ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında savaşmak ve kazanmak sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, sevineceğine ve mutlu olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kafirlerle savaşmak gelirinin bir kısmı ile geleceğine, yapılan çalışmaların ve ortaya konan projelerin kar ve mutluluk getireceğine inanılır.

Kahve falında cephede savaşmak aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine, eski hayatının neredeyse tam tersi bir hayat seçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında savaşmak ve ölmek evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına, içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına bu sayede yaşamının daha eğlenceli, keyifli hale geleceğine işarettir.

Kahve falında islam için savaşmak fesatlık ve gaflet içinde olan birine karşı zafer elde edeceğine, kişiliğini ortaya koymaya çalışırken aşırı despot ve sert bir görüntüye neden olduğu için yanlış anlaşılacağına alamet eder.

Kahve falında sürekli savaşmak sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, varolan borçların yakında ödeneceğine, manevi olarak rahat edeceği kadar maddi olarak da yükseleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir