AnaSayfa / Genel / Kahve falında islam için savaşmak

Kahve falında islam için savaşmak

Kahve falında islam için savaşmak başarıların çok kısa bir sürede fal sahibinin kapısını çalacağına, bunun için malından ve parasından vazgeçmeyi dahi göze alacağına, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine, manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına, hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında islam için savaşmak gördüyseniz:

  • Bazı kişileri köşeye sıkıştırma veya geçme konusunda kendinizce planlar yapıyor olabilirsiniz.

Kahve falında islam için savaşmak her işinin yolunda ve sorunsuz gideceğine, aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında biriyle savaşmak yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine, doğruluktan ayrılmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kılıçla savaşmak umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine alamet eder.

Kahve falında askere gidip savaşmak işlerinin çok iyi bir hal alacağına, sevinileceğine inanılır.

Kahve falında deccalle savaşmak yaşam sevincinin geri geleceğine, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına alamet eder.

Kahve falında pkk savaşmak zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine inanılır.

Kahve falında çölde savaşmak iyi gelir getiren işler yapılacağına, kolay yoldan gelir elde edeceğine, geçim derdinin olmayacağına delalet eder.

Kahve falında teröristle savaşmak beklediği haberin gelmeyeceğine, işlerinin kapanacağına, gelirinin düşeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir