AnaSayfa / Genel / Kahve falında cephede savaşmak

Kahve falında cephede savaşmak

Kahve falında cephede savaşmak kudretli ve hikmetli kimse olacağına, kişinin eşini el üstünde tutarak bir dediğini iki etmeyeceğine, umudunu yitirdiği konuların ilerleme ve iyileşme göstereceğine, üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine, kişinin yaşça kendisinden küçük biri ile evlilik yapacağına, güzel günler için çalışılacağına, sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, üzerindeki kısmetsizliğin ve uğursuzluğun kaybolacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cephede savaşmak gördüyseniz:

  • Detaylara çok fazla odaklanmanız asıl resmi kaçırmanıza neden oluyor olabilir.

Kahve falında cephede savaşmak dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine, daha iyi bir yaşam standardı tutturmak için atılan adımların çok büyük kazançlar sağlayacağına ve iş hayatında yönetici konumunda olan insanların dikkatini çekeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında cephe görmek ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, maddi olarak zarar edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında cephede olmak büyük bir borcun altına gireceğine ve kazancının günden güne azalacağına, kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına ve daha aklı başında hareket etmenin sonucunda var olan sıkıntılı durumların sona erdirileceğine yorulur.

Kahve falında silahlarla savaşmak mesleği sayesinde her yerde ayrıcalık ve saygı göreceğine, falı kapatan kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında savaşmak ve ölmek kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, keyfinin, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine, iyi geçineceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına işarettir.

Kahve falında köpeklerle savaşmak endişelerinin son bulacağına, kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine,  sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında zombilerle savaşmak kendisine daha uygun bir hayat kuracağına, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına, iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına, kötü günlerin biteceğine alamet eder.

Kahve falında kılıçla savaşmak bayram tadında bir ömür geçireceğine, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir