AnaSayfa / Genel / Kahve falında birilerine yemek yedirmek

Kahve falında birilerine yemek yedirmek

Kahve falında birilerine yemek yedirmek üzüleceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına, işin düzeltileceğine, bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine, işlerini yoluna sokacağına, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine, istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birilerine yemek yedirmek gördüyseniz:

  • Sevdiklerinizle birlikte olmanın tadını çıkarabilirsiniz.

Kahve falında birilerine yemek yedirmek verdiği emeklerin heba olacağına, işlerin büyük kazanç kapıları açacağına delalet eder.

Kahve falında birilerinin yemek yediğini görmek sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, hak etmediği bir tek kuruşa ya da bir tek lokmaya dahi tenezzül etmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında birilerine yemek yapmak maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine ve aile huzurunun da kaçacağına, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına yorulur.

Kahve falında birilerine yemek ikram etmek büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine, bu çalışmaya benzer sorunlu işleri çözmek için öne çıkacağına, aralarında herhangi bir sorunun başgöstermeyeceğine işarettir.

Kahve falında birilerine yemek vermek yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine yorulur.

Kahve falında birileriyle yemek yemek özel yaşamından dolayı yaşadığı olumsuzlukları çevresine yansıtmamak için, sıkıntılarını içine atarak, dik durmaya çalışacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine rivayet eder.

Kahve falında misafirlere yemek yedirmek elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine, çok uzun sürmeyecek sıkıntılı bir dönem atlatacağınıza tabir olunur.

Kahve falında çocuğa yemek yediğini görmek kendini sürekli geliştirmek için çabalayacağına, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir