Kahve falında birilerine yemek vermek

Kahve falında birilerine yemek vermek kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, kişinin çok büyük girişimlerde bulunup alnının akı ile başarıya ulaşacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına, borçlarının kapanacağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, hastalığın biteceğine tabir olunur.

Kahve falında birilerine yemek vermek gördüyseniz:

  • Özel veya profesyonel nedenlerle kurulacak ilişkiler istediğiniz bir alanda ilerlemenize katkıda bulunabilir.

Kahve falında birilerine yemek ikram etmek sevinçten adeta havalara uçacağına, tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına delalet eder.

Kahve falında birilerine yemek vermek girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, uzun bir hayat yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında birileriyle yemek yemek miras konularında sıkıntılar çıkacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına işaret eder.

Kahve falında birilerine yemek yapmak uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına delalettir.

Kahve falında birilerine yemek yedirmek üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa süre içinde gittikçe artacağına rivayet eder.

Kahve falında birilerinin yemek yediğini görmek ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine, aralarında istenmeyen olayların başgöstereceğine alamet eder.

Kahve falında birilerini ıslatmak yeni ortamlarda popüler bir kişi olup, herkesin ilgisinin çekileceğine, tanıdığı kişinin meslek ve işine, görüş ve düşüncesine uymaya delalettir.

Kahve falında birileriyle sohbet etmek büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, işinde uzmanlaşacağına, bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir