AnaSayfa / Genel / Kahve falında birilerine yemek ikram etmek

Kahve falında birilerine yemek ikram etmek

Kahve falında birilerine yemek ikram etmek sonradan da aslında kendini bu denli yıpratmasını gerektirecek kadar kötü bir şey olmadığını anlayacağına, nasibin de kısmetlerin de artacağına, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine, maddi açıdan zarara uğranacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, sağlık sorunları ile dolu ve zor günler yaşayacağına, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına inanılır.

Kahve falında birilerine yemek ikram etmek gördüyseniz:

  • Söylediklerinizin bir nedeni olsa da, karşı taraf bunu anlamayabilir ya da siz karşı tarafı doğru dinlemeyebilirsiniz.

Kahve falında birilerine yemek ikram etmek huzursuzlukların sona ereceğine, eski kırgınlıkların geçmişte kalacağına delalettir.

Kahve falında birilerine ikramda bulunmak çok hızlı bir şekilde müdahale etmesine rağmen sorunun bir türlü çözülememiş olduğuna ancak daha sonra biraz daha sabır ve gayret ile sorunu tamamen ve hiçbir zarara uğramadan ortadan kaldıracağına, sorunlu bir kişi ile tartışma yaşanacağına işarettir.

Kahve falında ikram yemek ardından konu üzerinde düşünüleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yemek ikram görmek aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine, ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yemek ikramı görmek parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına, zor durumda kalacağına, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında nohut yemeği ikram etmek istenen her şeye sahip olunacağına, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına ve rahat bir hayat sürüleceğine rivayet eder.

Kahve falında yemek ikramı yapmak zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüye yemek ikram etmek uzun zamandır hasretini çektiği biriyle kavuşacağına, elinde bulunan ve kendisini çok daha zor durumlarda idare etmesi için sakladığı bir miktar parayı yeni işi için harcayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir