AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğa yemek yediğini görmek

Kahve falında çocuğa yemek yediğini görmek

Kahve falında çocuğa yemek yediğini görmek zorlukların bu sayede aşılacağına, uzun bir ömre sahip olunacağına, yakın çevresine fikir danışacağına, yapılan işlerde çok iyi mevkilere gelineceğine, yeni işlere gireceğine, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, yeni ve güzel iş teklifleri alacağına, sadece istemenin ya da düşünmenin yetmeyeceğine, malının ve parasının da artacağına yorulur.

Kahve falında çocuğa yemek yediğini gördüyseniz:

  • Herkese vuran genel bir etki altındasınız.

Kahve falında erkek çocuğuna yemek yedirmek adının yayılacağına, hiç beklemediği bir yerden para geleceğine ve çok iyi bir yere terfi alacağına rivayet eder.

Kahve falında bir çocuğa yemek yedirmek işlerinde birçok sorun yaşadıktan sonra büyük maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekeceğine, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında erkek çocuğu yemek yedirmek çok büyük sıkıntılar ile karşılaşsalar bile herhangi bir şekilde kötü bir duruma düşmeyeceğine, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında çocuğa yemek yedirdiğini görmek her iki tarafında konuyu kapatmaya yanaşmayacağına, akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine inanılır.

Kahve falında çocuğuna yemek yedirmek masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, mutlu olacağına, rızık elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında çocuğa yemek yediğini görmek verilen desteklere rağmen bir türlü toparlanılamayacağına, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında erkek çocuğa yemek yedirmek sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, umutlarının da tükeneceğine işaret eder.

Kahve falında çocuğa yemek yedirmek fal sahibinin, yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına, ruhsal huzuruna kavuşmuş olan kişinin keyfini bozacak gelişmelere de kulak asmayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir