Kahve falında birilerine yemek yapmak

Kahve falında birilerine yemek yapmak çok çalışıp çabalama sonucunda istediğiniz hayata kavuşacağınıza, kurulan ortaklıkların yeni kapılar açacağına, sevdiği kişiler ile arasında sorunlar yaşanacağına, insanları hak yoluna çağıracağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, herkesin şaşırtılacağına, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birilerine yemek yapmak gördüyseniz:

  • Aile ilişkilerinizde bazı anlaşmazlıklara karşı açık olacaksınız.

Kahve falında birilerine yemek yapmak kazancın yetmez olacağına, aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine delalettir.

Kahve falında birileriyle yemek yemek çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine, başının belaya girmeyeceğine, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına delalet eder.

Kahve falında birilerine yemek vermek emeğinden hayır göreceğine, en büyük isteklerini yaşama kısmetine ve şansına nail olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birilerine yemek yedirmek aksiliklerle, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında birilerinin yemek yediğini görmek hayatı boyunca atlatamayacağı kadar büyük ve ciddi sorunlar yaşamayacağına, çeşitli fırsatlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birilerine yemek ikram etmek bir sebeple hiç olmayacak bazı durumlar ile karşılaşacağına, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına inanılır.

Kahve falında yemek yapmak ve dağıtmak rahata ereceğine ve geniş geniş yaşayacağına, işinden ve hayatından geri kalacağına inanılır.

Kahve falında cenaze yemeği yapmak hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her işi alnının akı ile yerine getireceğine, her türlü dünya nimetlerinden faydalanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir