Kahve falında birileriyle yemek yemek

Kahve falında birileriyle yemek yemek sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine, malının ve aşının da çoğalacağına, çalıştığına değeceğine, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, büyük kazançlar elde ederek uzun yılardan beri hayal ettiği ve hep sahip olmak istediği şeyler için kullanacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına, heyecan verici gelişmeler yaşayacağına, hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine yorulur.

Kahve falında birileriyle yemek yemek gördüyseniz:

  • Maddi konularda alışılmışın dışında davranışlar içinde olacaksınız.

Kahve falında birilerinin yemek yediğini görmek ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, hayallerinin, isteklerinin, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine işarettir.

Kahve falında birilerine yemek yapmak seyahatlere katılacağına, kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine, resmi işlemlerinde büyük kolaylıklar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birileriyle yemek yemek iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, onların müşküllerini çözüp rahatlamalarına olanak sağlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birilerine yemek yedirmek kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, herhangi bir sorun ile karşılaşılmayacağına alamet eder.

Kahve falında birilerine yemek vermek içinde bulunduğu maddi ve manevi boşluğu işi ile dolduran fal sahibinin çok hayırlı ve sevinç getirecek olaylar ile karşılaşacağına, parasız ve işsiz kalacağına, geçim derdine düşeceğine işaret eder.

Kahve falında birilerine yemek ikram etmek yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, insanların takdirini kazanacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birilerini güldürmek aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına delalet eder.

Kahve falında birileri tarafından kovalanmak gözlerindeki yaşın kuruyacağına ve gönül yaralarının iyileşeceğine, çirkin sözler işitileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir