AnaSayfa / Genel / Kahve falında misafirlere yemek yedirmek

Kahve falında misafirlere yemek yedirmek

Kahve falında misafirlere yemek yedirmek sevdiği kişilere yardım edeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına, kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına, ardından yeni bir iş bulunacağına, yeni şeyler deneneceğine, aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına, hayırlı kapılar açılacağına, çok mutlu olunacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında misafirlere yemek yedirmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda suçluluk hissedebilirsiniz.

Kahve falında misafire yemek yedirmek karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına, eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında misafirlere yemek yedirmek çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine, iyi insan olmaktan vazgeçileceğine ve atılan bazı adımlardan ötürü kurulan bazı hayallerden vazgeçilmek zorunda kalınacağına yorulur.

Kahve falında misafire et yedirmek üzüntülerinin son bulacağına, bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine yorulur.

Kahve falında misafir yedirmek çok hayırlı ve akıllıca atılımlar yapacağına, çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında misafire balık yedirmek keyifsizliğinin dışarıdan fark edileceğine, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine ve zahmetinin artacağına delalet eder.

Kahve falında misafirlikte baklava yemek onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, zor günlerden geçeceğine, bu ağır havanın bir an önce dağılması için Allah’a yalvaracağına delalettir.

Kahve falında misafire yemek yapmak bolluğun sürekli olacağına, kendine olan inancı sayesinde de hiçbir zaman karamsarlığa, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine yorulur.

Kahve falında evde misafire yemek vermek bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir