AnaSayfa / Genel / Kahve falında birilerine seslenmek

Kahve falında birilerine seslenmek

Kahve falında birilerine seslenmek hedeflerini gerçekleştireceğine, uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine, kişinin hak etmediği durumlara düşeceğine, güleceğine, keyifleneceğine ve neşeli olacağına, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, işlerinin aksayacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, büyük bir borcun altına gireceğine, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine delalettir.

Kahve falında birilerine seslenmek gördüyseniz:

  • Yaptıklarınız hakkında yorum yapılmasını veya diğerlerinin bazı işlerinizi tamamlamasını beklemeniz sadece zaman kaybı olabilir.

Kahve falında birilerine seslenmek geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine rivayet eder.

Kahve falında anne diye seslenmek eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine delalettir.

Kahve falında arkadaşına seslenmek etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birine seslenmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, böylece hayatından memnun olacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin size seslendiğini görmek ancak yakın bir zaman içinde atacağı bazı adımlar sayesinde çok rahat edeceği ve büyük bir ferahlık yaşayacağı bir döneme gireceğine, aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş annenin seslendiğini görmek uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine, amacına ulaşacağına delalet eder.

Kahve falında ölünün seslendiğini duymak yaptığı yatırımlardan yana istediği sonuçlara ulaşacağına, kimseye borçlanmayacağına inanılır.

Kahve falında ölüye seslenmek huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, işlerin günden güne artacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir