AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine seslenmek

Kahve falında birine seslenmek

Kahve falında birine seslenmek yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, rahatsızlık verici bir kişinin bazı sıkıntılara yol açacağı, büyük bir sabır göstererek kendisini kötü olaylar ve tartışmaya girmekten koruyacağına, sohbetinin bozulacağına ve en sevdikleri ile nerdeyse yolları ayırma noktasına geleceğine, büyük kazançlar elde edileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, borçlarının kapanacağına ve yaşamının daha kolay hale geleceğine işaret eder.

Kahve falında birine seslenmek gördüyseniz:

  • Bir alım için bir dosta arkanızı dönüyorsunuz.

Kahve falında eski sevgiliye seslenmek kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına, daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine delalettir.

Kahve falında birinin size seslendiğini görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, yüklü miktarda kazanç ede edeceğine, can bulacağına delalet eder.

Kahve falında ölmüş annenin seslendiğini görmek ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına yorulur.

Kahve falında çocuğuna seslenmek sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, maddi olanaklarını daha iyi hale getirmek için çaba göstereceğine delalettir.

Kahve falında birine ismiyle seslenmek yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında balkondan seslenmek büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına, çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına yorulur.

Kahve falında kardeşine seslenmek güzel bir haber almaya, çok güzel ve hayırlı çalışmalar yaparak kendisinden yardım isteyen herkese çok büyük yardımlarda bulunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında komşuya seslenmek uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir