AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüye seslenmek

Kahve falında ölüye seslenmek

Kahve falında ölüye seslenmek bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, birikim yapma imkânı elde edeceğine, iç dünyasında rahata kavuşacağına, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına, hayatının güzelleşeceğine yorulur.

Kahve falında ölüye seslenmek gördüyseniz:

  • Bir iş birliğinizde, bir arkadaşınızla ilişkinizde veya partnerinizle aranızda yanlış anlaşılmalar söz konusu olabilir.

Kahve falında ölünün seslendiğini duymak hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına, ferahlığa çıkılacağına, elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, yeni bir yol çizileceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü birine seslenmek konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına, güzel ve rahat bir yaşamı olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölüye seslenmek düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine, çok büyük miktarda para elde edeceğine, bu para ile girdiği işlerden çok zengin ve mal mülk sahibi biri olarak çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında anne diye seslenmek çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında kocasına seslenmek elinin bollaşacağına, rızkının genişleyeceğine, dilediği gibi harcama yapacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine işarettir.

Kahve falında babama seslenmek aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, borçlarını ödeyeceğine ve mal mülk sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiğine seslenmek büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına ve sorunların aşılması konusunda yardım edeceğine inanılır.

Kahve falında birinin size seslendiğini görmek aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de falı kapatan kişinin ağız tadının yerine geleceğine, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir