AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin size seslendiğini görmek

Kahve falında birinin size seslendiğini görmek

Kahve falında birinin size seslendiğini görmek eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine, bu şekilde devam ederse eğer birçok başarı kazanacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine, o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, bu durumu atlatmak ve elinden bir kaza çıkmaması için Allah’a kendisine sabır vermesi için dua edeceğine, bir sebeple çok zarar göreceğine, aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına, sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, aile hayatında çok güzel günler görüleceğine, bol kazanç elde edileceğine, işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına inanılır.

Kahve falında birinin size seslendiğini gördüyseniz:

  • Fiziksel gücünüzü yeniden hissediyorsunuz.

Kahve falında birinin size seslendiğini görmek aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına ve işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine, güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında annesine seslenmek maddi gücünün her geçen gün artacağına, büyük bir hastalıktan dönüleceğine, çok sıhhatli bir kişi olunacağına delalet eder.

Kahve falında ölmüş anneye seslenmek kırılacağına ve bazı kimseler nedeniyle hayal kırıklığına düşeceğine, mevki makam sahibi olunacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine işaret eder.

Kahve falında ölmüş babaya seslenmek gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına, eskisinden de iyi olacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiğine seslenmek etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına inanılır.

Kahve falında anne diye seslenmek yüzünün güleceğine, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına, aklını başına toplamazsa uzun süre maddi problemlerle uğraşmak zorunda kalacağına yorulur.

Kahve falında balkondan seslenmek attığı her adımda çok zarar edeceğine, iş hayatında meydana gelen bir sorunun daha kötü bir hal alacağına yorulur.

Kahve falında kocasına seslenmek işinde geniş yetkilerle donatılacağına, yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir