AnaSayfa / Genel / Kahve falında zehir akıtmak

Kahve falında zehir akıtmak

Kahve falında zehir akıtmak başarısız ve mutsuz olacağına, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine, geçim derdinin sona ereceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına, imkânlarının çoğalacağına, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine, kötü ve hasta günler geçireceğine, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine tabir olunur.

Kahve falında zehir akıtmak gördüyseniz:

  • Bir an da, yaptığınız planların veya amaçlarınızın istediğiniz şekilde ilerlemeyebileceği fikriyle karşı karşıya kalabilirsiniz.

Kahve falında zehir akıtmak çok zor ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pişmiş yumurta akı görmek ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına, onları kendi gözünden bile sakınacağına rivayet eder.

Kahve falında salya akıtmak zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yılanın zehrini akıtmak yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, kötü sözler duyacağına işaret eder.

Kahve falında idrar akıtmak yaşanan hastalıklara şifa geleceğine, insanlara yol göstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yumurta akı yemek iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına, çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yılan zehri akıtmak uzun zamandan beri süren işsizliğin sona ereceğine, eşlerin birbiri ardına büyük tartışmalara gireceğine delalet eder.

Kahve falında gözyaşı akıtmak çözüm için her denemede daha fazla düğümleneceğine, hayatın daha rahat ve konforlu bir hale geleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir