AnaSayfa / Genel / Kahve falında zehir almak

Kahve falında zehir almak

Kahve falında zehir almak elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, büyük tartışmalar yaşayacağına, böylelikle ticaret hayatına ilk adımı atacağına, trenin tünelden çıkması ise çalışma hayatında yaşadığınız zorlukların biteceğine, işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine, ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında zehir almak gördüyseniz:

  • Ani ilişkilerden kaçınırsanız, hemcinslerinizin tepkilerine karşı daha açık konuma gelebilirsiniz.

Kahve falında zehirlenme görmek içinin hafifleyeceğine, tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına yorulur.

Kahve falında zehir yutmak ters giden durumların düzeleceğine, maddi konuların ferahlığa çıkacağına, kazancının ve mutluluğunun yerinde olup, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına yorulur.

Kahve falında zehirli mantar yemek kapanan bütün kapıların açılacağına, haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine işaret eder.

Kahve falında fare zehir görmek elinin kolunun bağlanacağına, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında zehir kusmak aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına, onun tarafından çok sevilip, sayılacağına alamet eder.

Kahve falında birilerinin zehirlendiğini görmek attığı adımların boşa gideceğine, yalnız hissetmeye yorulmaktadır.

Kahve falında yılanın zehir attığını görmek işlerini yoluna koyacağına, bu sayede çok büyük kazanç elde edeceğine, çok güzel bir projenin geçirileceğine inanılır.

Kahve falında zehirli örümcek görmek çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, fal sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına, kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir