AnaSayfa / Genel / Kahve falında biri tarafindan aramak

Kahve falında biri tarafindan aramak

Kahve falında biri tarafindan aramak azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, sahici ve kalıcı mutluluğu yakalayacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine, unutulan bir sorunun başa bela olacağına, ailenin büyüyeceğine, çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına, sevilen bir kişi ile yaşanan bir tatsızlığı düzeltmek için geç kalındığına, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine delalettir.

Kahve falında biri tarafindan aramak gördüyseniz:

  • Daha iyi bir gelecek sunan seçimler yapmanız gerekiyor.

Kahve falında biri tarafindan aramak sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine, iş dünyasında ve toplumda çok saygın biri olarak anılır olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü tarafindan uyarilmak kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine yorulur.

Kahve falında öbür tarafı görmek kişinin keyfinin yerine geleceğine, çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına delalettir.

Kahve falında öbür tarafa gitmek atılacak adımlar ve gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde büyük ilerlemeler kaydedileceğine, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında patron tarafindan öpülmek yeni mallara kavuşacağına, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, endişelerin yerini mutluluğa bırakacağına yorulur.

Kahve falında saçının ön tarafının döküldüğünü görmek olaylara daha pozitif yaklaşıp, işlerini sabırla yoluna koyacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine ve bu sayede etrafındaki insanlardan çok büyük takdir toplayacağına işarettir.

Kahve falında her tarafı deniz görmek hakkaniyetine göre değer kazanacağına, falı kapatan kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında her tarafın karla kapalı olduğunu görmek kişinin adımlarını atarken çok dikkatli olmasına, rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir