AnaSayfa / Genel / Kahve falında her tarafı deniz görmek

Kahve falında her tarafı deniz görmek

Kahve falında her tarafı deniz görmek el emeği ile kazanılan para sayesinde kişinin ihtiyaçlarını gidereceğine, borçların ödeneceğine, iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına, karlı işlere gireceğine, daha önemli, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına, devlete hizmet etmeye, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, anne babaya müjde verileceğine, rahat edeceğine, büyük bir yükten kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında her tarafı deniz gördüyseniz:

  • Harekete geçmeden önce diğerlerinin ne yapacağını gözlemlemelisiniz.

Kahve falında her tarafın deniz olduğunu görmek eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına, yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına inanılır.

Kahve falında her tarafı deniz görmek çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında her tarafta kar görmek sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, ilim irfan sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında her taraf kar görmek tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında her tarafı kar görmek arada kırıcı bazı konuşmalar geçeceğine, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında her tarafın karla kapalı olduğunu görmek elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına, maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine, gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına işarettir.

Kahve falında her tarafı yeşil görmek üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, çok başarılı ve zengin birisi olacağına alamet eder.

Kahve falında her tarafı yeşillik görmek mutsuz, üzgün ve hasta olacağına, hastalıkların son bulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir