AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçının ön tarafının döküldüğünü görmek

Kahve falında saçının ön tarafının döküldüğünü görmek

Kahve falında saçının ön tarafının döküldüğünü görmek yaşamına yeni bir yön vereceğine, çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, geçmişten gelen yükleri, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine, psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine, heyecanlanmasına vesile olacak olaylar yaşayacağına, başarılarının kalıcı olacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine alamet eder.

Kahve falında saçının ön tarafının döküldüğünü gördüyseniz:

  • Aklınızdakileri uygulamaya koymak için biraz daha beklemeniz sizin yararınıza olacak.

Kahve falında saçının ön tarafının döküldüğünü görmek ailesini kaybedeceğine, hayırlı adımlar atılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine tabir olunur.

Kahve falında iki tarafı ağaçlı yol görmek elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına, çok üzüntülü ve zor zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında alt tarafını görmek üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına, karşısına çıkacak sorunları, zorlukları ve dertleri de Allah’ın yardımı ile aşmayı bileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında biri tarafindan aramak mutluluğunun da önemli oranda azalacağına, tarafsızmış gibi görünen bir kişi yüzünden sahip olunan saygınlığın yitirileceğine işaret eder.

Kahve falında patron tarafindan öpülmek sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına, huşu içinde devam edeceğine alamet eder.

Kahve falında her tarafı deniz görmek kişinin muradına ereceğine ve hayattan yana en büyük beklentisini yaşama şansına nail olacağına, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kocasi tarafindan aldatmak evine huzur ve bereketin geleceğine, zor günler geçirileceğine, atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sol taraf görmek ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, spor yapmaya başlanılacağına, yeni bir karar alma sürecine girileceğine ve kurulmuş olan bir ortaklık yüzünden üst üste darbeler alınacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir