AnaSayfa / Genel / Kahve falında patron tarafindan öpülmek

Kahve falında patron tarafindan öpülmek

Kahve falında patron tarafindan öpülmek moralinin her zaman yerinde olacağına, ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına, geri planda kalacağına, güç ve kudret kazanacağına, iyi bir kariyer edineceğine, kişinin eski aşkına geri döneceğine alamet ederken, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, çok zor zamanlar geçireceğine alamet eder.

Kahve falında patron tarafindan öpülmek gördüyseniz:

  • Belli konularda yeteneklerinizi ya da kendinizi keşfetmenizi engelleyen bağlardan ya da anlaşmalardan kurtulabilirsiniz.

Kahve falında patron tarafindan öpülmek aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, bir sebeple falı kapatan kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kocasi tarafindan aldatmak üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında alt tarafını açık görmek işlerini yoluna koyarak ailece mutlu günler geçireceğine, mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sağ tarafa yatmak hakkı olanlara kavuşacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, yaşanan zor günlerin biteceğine yorulur.

Kahve falında her tarafta kar görmek doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında her tarafta su görmek takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına, kariyer planı konusunda çok olumlu adımlar atılacağına işarettir.

Kahve falında üst tarafını açık görmek hayatında olumlu değişiklikler olacağına, ardından yeni bir işe gireceğine yorulur.

Kahve falında ölü tarafindan uyarilmak her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine ancak çevresindeki insanların sürekli destek olacağına, dertlerin ve sıkıntıların çözüm bulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir