AnaSayfa / Genel / Kahve falında öbür tarafa gitmek

Kahve falında öbür tarafa gitmek

Kahve falında öbür tarafa gitmek moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, aralarındaki bağlılığın ve sevginin daha da artacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine, borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine, büyük kazançlar elde edileceğine, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına, işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine, sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında öbür tarafa gitmek gördüyseniz:

  • Ufak bir hediye alabilir ya da bir arkadaş toplantısında bulunabilirsiniz.

Kahve falında öbür tarafa gitmek geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine, parasal darboğazdan kurtulup ferahlığa ve düzlüğe çıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında öbür tarafı görmek elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine işaret eder.

Kahve falında öbür dünyaya gitmek yol yordam öğretileceğine, çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında öbür dünyada olmak yapılan çalışmaların çok başarılı olması ve büyük kazanç getirmesi sayesinde başka projelerin ve çalışmaların önünü açacağına, kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine yorulur.

Kahve falında öbür dünyayı görmek artık kötü günler yaşamayacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına rivayet eder.

Kahve falında öbür alemi görmek küçük ayrıntıların dahi gelecekte önemli durumlara neden olacağına, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine inanılır.

Kahve falında öbür dünyada sorgulanmak çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına yorulur.

Kahve falında öbür dünyadan çağrılmak bir sebeple uzunca bir süre sorun yaşayacağına, söylenen kötü sözler yüzünden kardeşlerin arasının bozulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir