AnaSayfa / Genel / Kahve falında biri başka biri başka ayakkabı giymek

Kahve falında biri başka biri başka ayakkabı giymek

Kahve falında biri başka biri başka ayakkabı giymek sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok fazla vakit kaybetmeden bir çocuk sahibi olacağına, okul gibi hayratlar yaptırılacağına, geçmişte yaptığı hatalardan ders aldığı için asla kibirlenmeden hareket edeceğine, kendisini üzen ve yıpratan şeyleri hayatından çıkartacağına, her daim temkinli olacağına ve hiç riske girmeyeceğine, eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına, işinin gücünün hal yoluna gireceğine, sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında biri başka biri başka ayakkabı giymek gördüyseniz:

  • Üzerinde belli bir etkiniz olabilecekse bazı konuları zorlamalısınız.

Kahve falında başka ayakkabı giymek büyük uğraşlar verilerek ve alın teri dökülerek ortaya konulan çalışmaların büyük kazanç getireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine ve kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı çalışmalar yapacağına rivayet eder.

Kahve falında başka birinin ayakkabısını giymek yarattığı üzücü durumun ortadan kalkacağına, amaçlarınızın gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başka birinin ayakkabı giydiğini görmek bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında biri başka biri başka ayakkabı giymek daha kötü günler yaşayacağına, iş konusundaki pozisyonunu iyileştirmek için çok daha fazla çaba harcayacağına delalet eder.

Kahve falında başka birinin ayakkabı aldığını görmek en pahalı evlerde oturacağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine, yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına yorulur.

Kahve falında başkalarının ayakkabılarını görmek iş hayatında çok güzel işler yapacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine yorulur.

Kahve falında başka birine ayakkabı almak hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına, işlerinde atacağı adımlar sayesinde şansının döneceğine yorulur.

Kahve falında başka birinin elbisesini giymek karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir