AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka birinin ayakkabı giydiğini görmek

Kahve falında başka birinin ayakkabı giydiğini görmek

Kahve falında başka birinin ayakkabı giydiğini görmek istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine, kazançlı bir işin başına geçirileceğine, manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine, zenginlik elde edeceğine, sorunların birbiri ardına geleceğine, dertlerin artacağına, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine ve bunun avantajlarını kullanmayı başaracağına, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başka birinin ayakkabı giydiğini gördüyseniz:

  • Politik olmak veya uzlaşmak güç gösterisinde bulunmaktan daha çok iş görebilir.

Kahve falında başka ayakkabı giymek geçim sıkıntısının ve parasızlığın biteceğine, borçlarının azalacağına, yükünün hafifleyeceğine işarettir.

Kahve falında başka birinin ayakkabı giydiğini görmek uğranmış olan bütün zararların ortadan kalkacağına, işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine inanılır.

Kahve falında başka birinin ayakkabısını giymek kazancının ve rızkının düşeceğine, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında biri başka biri başka ayakkabı giymek kötü sözler duyulacağına, büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına ve iş ile ilgili olarak hayal ettiği herşeyin suya düşeceğine inanılır.

Kahve falında başkalarının ayakkabılarını görmek yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine alamet eder.

Kahve falında başka birine ayakkabı almak işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, sıkıntılarının geçeceğine, zorluklarının kalmayacağına delalettir.

Kahve falında başka birinin ayakkabı aldığını görmek sevdiği kişileri çok üzeceğine, verdiğiniz kararların size fayda yerine zarar getireceğine yorulur.

Kahve falında başka birinin siyah giydiğini görmek aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına, güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, zor durumda kalacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir