AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka birinin elbisesini giymek

Kahve falında başka birinin elbisesini giymek

Kahve falında başka birinin elbisesini giymek edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, imkân sahibi olacağına, düşmanı yenmeye, rakibi alt etmeye, kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına, maddi anlamda güçleneceğine, sıkıntılarını bu sayede yeneceğine, karşı cinsten her zaman ilgi ve alaka göreceklerine, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine ve kırgınlık yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başka birinin elbisesini giymek gördüyseniz:

  • İş hayatınızın önünde duran kişilere izin vermemelisiniz.

Kahve falında başka birinin elbisesini giymek işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başka birinin kırmızı elbise giydiğini görmek işlerin yolundan çıkacağına, ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başka birinin elbise giydiğini görmek aşırı agresif bir hale gelmesinden dolayı iş ortamında da sorunlar yaşayacağına, uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında başka birinin beyaz gömlek giydiğini görmek neşeli zamanların yaşanacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başka birinin ayakkabı giydiğini görmek kadının kendisinin cımbızla kaşını aldığını görmesi ise sorunlarının üstesinden kimseye ihtiyaç duymadan kendi başına halledeceğine, bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine rivayet eder.

Kahve falında başkalarının gelinlik giydiğini görmek bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, işlerin çok iyiye gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başka birinin çorabını giymek güzel bir hayatı olacağına, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine rivayet eder.

Kahve falında başka birinin kıyafetini giymek huzura ve sıhhate kavuşacağına, hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir