AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka birine ayakkabı almak

Kahve falında başka birine ayakkabı almak

Kahve falında başka birine ayakkabı almak elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına ve rahat edileceğine, iki tarafın da çok sevineceğine ve çok mutlu olacağına, bir sebeple bir süre üzüntü duyacağına, bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine, alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, sorunları başarıyla çözmeye, ancak dedikodunun asılsız olduğu ortaya çıktığı zaman yaşanan sorunların düzeleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başka birine ayakkabı almak gördüyseniz:

  • Değişimin başlangıcında olabilirsiniz, dikkatli ilerlemeniz gerekiyor.

Kahve falında başka birinin ayakkabı aldığını görmek fal sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına, inancının gönülden ve çok yüksek olacağına delalet eder.

Kahve falında başkalarının ayakkabılarını görmek fal sahibinin helal kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarınızın bir müddet daha devam edeceğine işarettir.

Kahve falında başka birinin ayakkabısını giymek aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine, çirkin bir iş yapmaya yorulur.

Kahve falında başka ayakkabı giymek doğru kararların alınacağına, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başka birinin ayakkabı giydiğini görmek gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına, yaşadığı zorlukların son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında biri başka biri başka ayakkabı giymek doğru seçimler yapacak olan fal sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başka birine ayakkabı almak bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında başka yerde olmak eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, biraz dinleneceğine, uğursuzluklar ve şanssızlıklarla dolu özel hayatın giderek içinden çıkılması zor bir durum haline geleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir